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  • 제목
    지금까지 먹은 계란, 괜찮을까?
    이미지
    이미지
    저자
    발행처
    식품의약품안전처
    발행년도
    2017
    장르
    그림
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
  • 제목
    지금까지 먹은 계란, 괜찮을까?
    이미지
    이미지
    저자
    발행처
    식품의약품안전처
    발행년도
    2017
    장르
    그림
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
  • 제목
    숫자로 본 살충제 계란 조사
    이미지
    이미지
    저자
    발행처
    연합뉴스
    발행년도
    2017
    장르
    그림
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트

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  • 제목
    외식 산업의 식품 안전 지향 정책과 고객 만족, 비용 절감, 고객 선점, 식품 안전 사고 예방간의 상관 관계
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    The purpose of this study was to explore the relationship between the food safety-oriented policy and the survey on its effect in foodservice industry. The current thesis was based on the questionnair...
  • 제목
    조리사의 전문직화에 대한 탐색적 연구
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    This study is an exploratory research whose purpose is to determine the possibility for a cook to firmly establish his/her position as a profession in the society. In that respect, it analyzed how muc...
  • 제목
    특급 호텔 종사원들의 라이프스타일에 따른 웰빙 소비 행동 차이 분석
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    This article was to provide information enabling us to respond effectively to the well being market which has great potential of growth by studying well-being consumption behaviour according to the li...
  • 제목
    돼지고기 소비에 영향을 미치는 요인들을 매개하는 육류 혐오감의 효과 평가
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    The purpose of this study is to measure the effects of disgust with meat mediating the factors influencing pork consumption. The total of 250 questionnaires were completed. The structural equation mod...
  • 제목
    외식 프랜차이즈 가맹점의 주 메뉴에 따른 만족도 및 재계약 의도에 관한 연구
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    This study investigates the satisfaction with the supply-supplying system and the kitchen operation for the main menu in the food service industry, expecially in the franchisor-franchisee relation. In...
  • 제목
    행동의도에 미치는 지각된 희생, 서비스질, 가치와 만족의 영향 평가
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    The purpose of this study is to measure the effects of behavioral intention. A total of 273 questionnaires were completed. The equation model was used to measure the causal effect. The results demonst...
  • 제목
    위 불쾌감, 학습된 음식 거부와 식욕이 음식 신공포증과 음식 거절의 관계에 미치는 매개효과 평가
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    The purpose of this study was to examine the mediating role of nausea, learned food aversion, and appetite on the relationship between food neophobia and food rejection. A total of 250(122 healthy mal...
  • 제목
    녹차밭 방문객의 지각된 가치와 만족과 재방문 의도에 미치는 영향
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    The purpose of this study was to evaluate the effects of perceived value on the satisfaction and revisit intention of green tea farm visitors. The sample was obtained during the three month period fro...
  • 제목
    베이커리 제품의 영양학적 정보가 지각된 위험과 소비자 평가에 미치는 영향에 관한 연구
    웹문서
    웹문서
    저자
    발행처
    한국조리학회
    발행년도
    2007
    장르
    연속간행물
    분류
    기술과학 > 생활과학 > 식품과음료
    접근권한
    국립중앙도서관
    텍스트
    Consumers purchase bakery products and evaluate them with various wants and needs when they need them. It shows that there are changes and improvements in quality factors like nutritional consideratio...

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